- En blog om maden i vores liv -
Velkommen til vores spisekammer. Tak fordi du læser med. Hvis du ligesom os, elsker at eksperimentere i køkkenet, vil du sikket finde noget af interesse her.
Vi har i mange år gået passioneret op i fremstilling af mad og har ofte brugt nettet, til at finde frem til specielle opskrifter på dette og hint. Nu mente vi, at det var vores tur til at give noget tilbage.

God appetit
Lynne og Ulrik

onsdag den 9. januar 2013

Godt nytår

Det er rigtig lang tid siden vi har haft et nyt indlæg på bloggen. Vi har haft meget at se til det sidste stykke tid og derfor har der været langt mellem nye opskrifter i spiskammeret. Vi har skam spist godt og også afprøvet meget nyt, men arbejdet med at tage billeder, redigere dem og skrive indlæg, har der ikke været tid til. Det betyder ikke at bloggen er død, eller at vi har opgivet den. Der skal nok komme nye opskrifter. Sidste år arbejdede vi meget med, at få flere grøntsager ind i vores hverdag. Dette fortsæt har vi fornyet i 2013 og er også begyndt at lave vegetarisk pålæg. Vi er stadig kødspisere, vi vil blot gerne udvide vores kulinariske horisont. Vi har længe været trætte af kedeligt kødpålæg fyldt med tilsætningsstoffer. Derfor prøver vi nu at lave hjemmelavet pålæg. Vi har endnu ikke fundet noget børnene gider spise, men vi arbejder på det. Opskrifterne skal nok komme. 
Vi ønsker alle vores læsere godt nytår og mange gode madoplevelser.
Venlig hilsen
Ulrik og Lynne

2 kommentarer:

  1. Nu kender jeg ikke jeres børns behov, men jeg har god erfaring med ærtemos som pålæg.. Vi serverede det i vuggestuen inden madpakke ordningen trådte i kraft. Hvis jeg husker rigtigt består det af: lidt løg, lidt revet æble og så ærter, lidt yoghurt eller creme fraiche og krydderier efter eget ønske.. :)

    Godt nytår!

    SvarSlet
  2. Dejligt at se I er tilbage - Godt Nytår til jer.
    Hilsen Charlotte

    SvarSlet