- En blog om maden i vores liv -
Velkommen til vores spisekammer. Tak fordi du læser med. Hvis du ligesom os, elsker at eksperimentere i køkkenet, vil du sikket finde noget af interesse her.
Vi har i mange år gået passioneret op i fremstilling af mad og har ofte brugt nettet, til at finde frem til specielle opskrifter på dette og hint. Nu mente vi, at det var vores tur til at give noget tilbage.

God appetit
Lynne og Ulrik

søndag den 17. juni 2012

Club sandwich med ananas


Jeg elsker konceptet i en sandwich. Et helt måltid lige til at bide af. Man behøver hverken bestik eller tallerkner. Og så kan de varieres på et utal af måder. Det må jeg nu ærligt indrømme at jeg faktisk ikke gør. Når vi køber sandwich når vi er ude, eller når vi laver det selv ender jeg som oftest med en club sandwich. Det er ubetinget min favorit sandwich. Det her er min bedste opskrift på den som er udviklet over en del år.

Opskrift
4 gode boller
400 g kyllingbryst eller inderfiletter
150 g bacon
4 spsk hakket persille
4 spsk mayonnaise
1 spsk karry
3 ringe ananas
Rasp
Mel
Æg
Salt
Peber

Fyld: (man kan bare bruge det man bedst kan lide)
Salat
Tomat
Rødløg
Rød peber
Gulerod
Syltede jalapenos

Start med at blende ananasringene til de er helt jævne. Derefter røres de sammen med karry og mayonnaise og det stilles på køl. Derefter steges baconen sprød. Når den er kølet lidt af smuldres halvdelen af den helt fint og blandes med rasp og persille. Paner kyllingen i det, ved først at dyppe dem i mel, derefter æg, og til sidst i baconraspen. Steg dem på en pande i lidt smør ved middel-høj varme til de er færdige, og krydr undervejs med salt og peber.
Når jeg laver fyldet snitter jeg alle grøntsagerne i ringe eller mundrette stykker, og til gulerødderne bruger jeg en kartoffelskræller til at lave lange tynde strimler. Jeg synes at det egner sig fantastisk godt til en sandwich. Smør bollerne med ananasmayonnaisen og kom fyldet i. Velbekomme.

5 kommentarer:

 1. Lyder bare så lækkert :-) kh Pia

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Pia
   mange tak for din kommentar. Den smagte også enormt godt. Ananas, bacon, karry og kylling er bare godt sammen. :)

   Slet
 2. Har du en opskrift på bollerne :-) hilsen Caroline

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Caroline
   jeg skal være ærlig og sige at jeg ikke kan huske hvilke boller jeg brugte til dem. Men jeg tror det er dem her http://spisekammer.blogspot.dk/2012/06/koldhvede-manitoba-cream-boller-med.html
   Ellers kan du søge på bagning på bloggen her. Der ligger der rigtig mange forskellige opskrifter. De rugboller jeg har lavet egner sig også enormt godt til sandwich.
   m.v.h.
   Ulrik

   Slet