2 tsk. kanel
2 tsk. hvid peber
2 tsk. kardemomme
1 tsk. bagepulver
1 tsk. natron
500 g mel
500 g mel
Pisk sukker og smør godt igennem, til det
får en ensartet konsistens. Pisk fløden i. Jeg har en piskeskål med et lille
låg, med hul i midten til at piske ned gennem. Den skål var jeg virkelig glad
for i denne sammenhæng, da det ellers ville have været over hele køkkenet. Pisk
krydderierne i og bland bagepulver og natron i melet. Bland melet i resten og
stil dejen på køl i en ti minutters tid.
Rul dejen ud i pølser og skær pebernødderne
ud i ensartede små stykker. Jeg ruller mine og giver dem et lille tryk, når jeg
sætter dem på pladen. Mine børn var med under hele processen og de elskede det.
Portionen var dog lidt for stor til deres tålmodighed, så jeg måtte lave den
sidste plade alene. Der blev tre plader i alt. Man kan stille dem ret tæt, da
de ikke flyder ret meget ud.
Bag pebernødderne i ca. 10 min ved 200°,
men hold øje med dem, da de hurtigt bliver for mørke.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar