Kun Anthon Bergs XOCO hade nogle virkelig skøre variationer, så som bacon-tomat og gedeost-basilikum og der må jeg så sige, at jeg måske bliver en smule for klassisk i mit chokoladevalg, men der skal altså ikke være hverken bacon eller gedeost i min fyldte chokolade.
I et afsnit af Harry Bikers Bacation så jeg skøre sammensætninger af chokolade, der stadig lød godt. Der var en række drinks-chokolader, hvor man fx. fik en citronchokoladeskål serveret med tequila og salt. Det lød fabelagtigt og innovativt. Den slags var der ikke noget af på årets festival.
To stande stod ud i mine øjne. Beriksson og chokoladeselvskabet. Beriksson havde choklade produceret i Ecuador, som jeg blev nødt til at købe en lille plade af, på trods af en kg. pris på 1000.- Jeg fik 50 g. mørk chokolade med citrongræsolie.
Berikssons stand. |
Min pakke ret dyre chokolade med citrongræsolie |
Oversigt over de chokoladeproducerende lande fra chokoladeselvskabet |
Demokokken med nitrogen fra NaCI |
Ingen kommentarer:
Send en kommentar