tag:blogger.com,1999:blog-8119589323020395055.post8372558956457986726..comments2023-08-03T17:19:55.585+02:00Comments on Spisekammeret: Blød bombastisk brunsvigerUlrikhttp://www.blogger.com/profile/00438845923150367197noreply@blogger.comBlogger8125tag:blogger.com,1999:blog-8119589323020395055.post-74691279331774289782012-10-06T23:05:56.517+02:002012-10-06T23:05:56.517+02:00Mange tak for tippet.
Hvis du har tid og overskud ...Mange tak for tippet.<br />Hvis du har tid og overskud kan du evt selv vaniljesylte nogle pærer. Det giver den lige lidt ekstra.<br />God fornøjelse.<br />Mvh<br />UlrikUlrikhttps://www.blogger.com/profile/00438845923150367197noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8119589323020395055.post-56377266457725968462012-10-06T23:01:56.477+02:002012-10-06T23:01:56.477+02:00Mange tak for Din kommentar om mig blog. Jeg rører...Mange tak for Din kommentar om mig blog. Jeg rører bare remoncen indtil den er nogenlunde blandet. Det ser ud som om at den skiller lidt, da cremen ikke absorberes i smørret, men det smelter sammen i ovnen.<br />Skal prøve jeres pæretærte i morgen aften hvor jeg får gæster, den glæder jeg mig til at smage.<br />vh. evaEva Wagnerhttps://www.blogger.com/profile/12049185005407701093noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8119589323020395055.post-90864889157160803402012-10-06T10:54:23.457+02:002012-10-06T10:54:23.457+02:00Hej Eva
mange tak for din kommentar. Din brunsvige...Hej Eva<br />mange tak for din kommentar. Din brunsviger ser helt vildt lækker ud. Og det lyder jo meget rart at det ikke skal varmes først. Det vil jeg helt sikkert prøve næste gang jeg laver det. Hvor meget rører du remoncen sammen? Er det helt igennem eller er det bare indtil det er nogenlunde blandet?<br />Lækker blog du har i øvrigt og nogle virkelig indbydende billeder.<br />m.v.h.<br />UlrikUlrikhttps://www.blogger.com/profile/00438845923150367197noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8119589323020395055.post-3786445434247195152012-10-06T10:12:35.477+02:002012-10-06T10:12:35.477+02:00Hej Ulrik, den ser vildt lækker ud, den vil jeg pr...Hej Ulrik, den ser vildt lækker ud, den vil jeg prøve ! Prøv at tjekke min blog, der er en brunsviger hvor fyldet ikke skal varmes -og med kagecremé, den er også rigtig lækker ! Super blog Du har.<br />:-) Eva<br />http://evaskoekken.blogspot.dk/search/label/Fynsk%20brunsvigerEva Wagnerhttps://www.blogger.com/profile/12049185005407701093noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8119589323020395055.post-44944271285515427392012-02-17T06:11:55.959+01:002012-02-17T06:11:55.959+01:00Øj, det lyder godt nok uartigt. Det vil jeg helt s...Øj, det lyder godt nok uartigt. Det vil jeg helt sikkert prøve næste gang jeg kaster ud i brunsviger produktion. Mange tak for tippet.<br /><br />UUlrikhttps://www.blogger.com/profile/00438845923150367197noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8119589323020395055.post-42018902927470761142012-02-16T21:55:46.921+01:002012-02-16T21:55:46.921+01:00Jamen jeg alletiders tip! (Elsker at I har en inte...Jamen jeg alletiders tip! (Elsker at I har en intern konkurrence i familien) :) Prøv at komme lidt kagecreme i dit "snask", altså fyldet. Det gør den bare SÅ snasket på den rigtige måde! Se evt min opskrift her: http://dronningemad.weebly.com/1/post/2011/07/lillemors-brunsviger.html<br /><br />KH MaikenMaiken/Dronningemadhttp://www.dronningemad.weebly.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8119589323020395055.post-70447514933650412252012-02-16T18:41:54.250+01:002012-02-16T18:41:54.250+01:00Mange tak for de pæne ord. Jeg ved at fynboer har ...Mange tak for de pæne ord. Jeg ved at fynboer har et særligt forhold til brunsviger. Min far og hans søskende er fra Fyn, og jeg tror det er derfor at det var lige netop brunsviger der fik sær status i familien :). Hvis du har nogle gode tips til brunsviger må du meget gerne dele dem. Enhver hjælp der kan give mig et forspring i familie konkurrencen modtages med kyshånd :).<br />m.v.h.<br />UlrikUlrikhttps://www.blogger.com/profile/00438845923150367197noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8119589323020395055.post-51817255132069111352012-02-16T10:54:21.245+01:002012-02-16T10:54:21.245+01:00Årh den ser laber ud. Man bliver lige præcis afhæn...Årh den ser laber ud. Man bliver lige præcis afhængig af brunsviger - jeg er fynbo, så ved hvad jeg snakker om :)<br />Mvh Maiken/DronningemadMaiken/Dronningemadhttp://www.dronningemad.weebly.comnoreply@blogger.com