tag:blogger.com,1999:blog-8119589323020395055.post7943874402103338083..comments2023-08-03T17:19:55.585+02:00Comments on Spisekammeret: Yoghurtboller med græskarkernerUlrikhttp://www.blogger.com/profile/00438845923150367197noreply@blogger.comBlogger11125tag:blogger.com,1999:blog-8119589323020395055.post-77596809502612155192013-03-17T13:13:04.017+01:002013-03-17T13:13:04.017+01:00Hej Laila
det lyder super lækkert. Jeg vil meget g...Hej Laila<br />det lyder super lækkert. Jeg vil meget gerne høre hvordan dem med chokolade bliver. De lyder lige som noget man kunne trænge til sådan en søndag :).<br />God fornøjelse med projektet. Jeg håber meget at du bliver tilfreds med resultatet.<br />m.v.h.<br />UlrikUlrikhttps://www.blogger.com/profile/00438845923150367197noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8119589323020395055.post-69556508899387477352013-03-17T12:59:32.809+01:002013-03-17T12:59:32.809+01:00Så er jeg i fuld gang med at afprøve opskriften......Så er jeg i fuld gang med at afprøve opskriften.... Har gang i 3 forskellige... En uden kerner, en med græskarkerner og en med chokolade..... Lige nu står de på plader og venter på at komme en tur i ovnen.... :0) Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/02909602172108459955noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8119589323020395055.post-86801189664771023022013-02-24T14:54:26.408+01:002013-02-24T14:54:26.408+01:00Hej Signe
Dejligt at du prøver dem. Jeg kan ikke ...Hej Signe <br />Dejligt at du prøver dem. Jeg kan ikke helt svare på hvorfor opskriften ikke virker for dig. Hvilket noget mel har du brugt? Men det bliver en rimelig fugtig dej. Men det er dejligt at du prøver opskriften. Det er altid rart at få tilbagemeldinger. Jeg håber meget du bliver tilfreds med resultatet.<br />Mvh<br />UlrikUlrikhttps://www.blogger.com/profile/00438845923150367197noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8119589323020395055.post-13757501166848873532013-02-24T14:03:04.285+01:002013-02-24T14:03:04.285+01:00Hej
Er i fuld gang med at bage yoghurtbollerne...m...Hej<br />Er i fuld gang med at bage yoghurtbollerne...men kan simpelthen ikke få mængden af mel og mængden af væske til en sammenhængende dej...har mindst tilføjet dobbelt så meget mel?! <br />Nu er dejen samlet og står til hævning. Er ret spændt på resultatet :O<br />Mange hilsner<br />SigneAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8119589323020395055.post-30013713824203688022012-10-15T15:56:18.524+02:002012-10-15T15:56:18.524+02:00Umm de er goda et bruge som sandwichboller til mad...Umm de er goda et bruge som sandwichboller til madpakken.<br />Ksn absolut anbefales.<br /><br />Mvh<br />vibekeAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8119589323020395055.post-62707464193342401512012-05-16T18:17:15.444+02:002012-05-16T18:17:15.444+02:00Hej Sarah
Dejligt at du fik dem prøvet. De er best...Hej Sarah<br />Dejligt at du fik dem prøvet. De er bestemt også gode uden græskarkerner. Jeg er rigtig glad for at du kunne lide dem og håber meget at vi kan fortsætte med at inspirere dig. <br />m.v.h.<br />UlrikUlrikhttps://www.blogger.com/profile/00438845923150367197noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8119589323020395055.post-45666336973781403482012-05-16T16:06:46.732+02:002012-05-16T16:06:46.732+02:00Så blev de endelig afprøvet, dine yoghurtboller me...Så blev de endelig afprøvet, dine yoghurtboller med græskarkerner, dog uden græskarkerner :). Ville ellers gerne have dem i, men ved at så spiser ungerne dem ikke, så startede altså med at lave dem uden. Og hold da op hvor er de lækre, bestemt ikke sidste gang jeg har lavet dem :) Ja og nemt er det jo også. Kan mærke jeg er lidt afhænging af jeres side.....<br /><br />Mvh SarahSarahhttps://www.blogger.com/profile/15926333033550439875noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8119589323020395055.post-64106578605022638902012-04-29T11:45:42.702+02:002012-04-29T11:45:42.702+02:00Som regel når jeg bager laver jeg store portioner ...Som regel når jeg bager laver jeg store portioner såvi har til fryseren. Det er svært for mig at kommentere på din bagning men de 3 grundsten jeg holder mig til baseret på mine erfaringer er en våd dej, lang hævetid og meget høj varme<br />mvh<br />UlrikUlrikhttps://www.blogger.com/profile/00438845923150367197noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8119589323020395055.post-74663681165888108792012-04-29T11:35:03.337+02:002012-04-29T11:35:03.337+02:00Jeg skal love for du har haft gang i bageriet - in...Jeg skal love for du har haft gang i bageriet - intet er så godt som hjemmebagt - dog synes jeg ikke mit hjemmebag ser så delikat ud som dit, men efter at have gennemlæst din fremgangsmåde nøje - tror jeg det er min utålmodighed med hævningen det er gal med?<br />God weekend CharlotteCharlotte den 2.https://www.blogger.com/profile/15450545976939979152noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8119589323020395055.post-33747672590540516572012-04-28T20:52:07.980+02:002012-04-28T20:52:07.980+02:00De er også drøngode.:). Men retfærdigvis vil jeg l...De er også drøngode.:). Men retfærdigvis vil jeg lige sige at det er de færreste ting der ikke går godt med en klat kold smør. :)<br />mvh<br />UlrikUlrikhttps://www.blogger.com/profile/00438845923150367197noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8119589323020395055.post-56101109241820070592012-04-28T20:44:11.811+02:002012-04-28T20:44:11.811+02:00Hold op de see lækre ud :) De ser ud til at gå god...Hold op de see lækre ud :) De ser ud til at gå godt med en klat kold smør! Dem må jeg vist hellere prøve af.Linebinevaskemaskinehttps://www.blogger.com/profile/14323273228655378768noreply@blogger.com