tag:blogger.com,1999:blog-8119589323020395055.post7027589101698179461..comments2023-08-03T17:19:55.585+02:00Comments on Spisekammeret: Ovnbagt forel med gnocchi, asparges, cherrytomat og sauce med salt syltede citroner, oliven og kapersUlrikhttp://www.blogger.com/profile/00438845923150367197noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-8119589323020395055.post-34054081981642593132012-04-29T12:20:40.969+02:002012-04-29T12:20:40.969+02:00Hej charlotte
Fedt at du har lavet citronerne - vi...Hej charlotte<br />Fedt at du har lavet citronerne - vi skal nok få nogle flere opskrifter på snarest hvor de indgår. Den dressing ulrik har lavet her er bare fantastisk. Jeg vil gætte på, at den går dig godt til de fleste sommersalater, samt fisk, kylling og fx. svinekoteletter.<br />Venlig hilsen<br />LynneLynnehttps://www.blogger.com/profile/16791774169840162147noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8119589323020395055.post-38481326682396685002012-04-29T11:43:07.543+02:002012-04-29T11:43:07.543+02:00Hvor lækkert. Gnocchi har jeg aldrig lavet selv. F...Hvor lækkert. Gnocchi har jeg aldrig lavet selv. Foreller elsker jeg - og hurra, her er brugt salte citroner. Har lavet en portion efter din anvisning for lang til siden. Jeg tror de er klar til brug nu - men ikke rigtig fundet en opskrift, hvor jeg kunne bruge dem - så endelig. Tak.<br />Søndagshilsner CharlotteCharlotte den 2.https://www.blogger.com/profile/15450545976939979152noreply@blogger.com