tag:blogger.com,1999:blog-8119589323020395055.post6220145583906669468..comments2023-08-03T17:19:55.585+02:00Comments on Spisekammeret: Pulled lamb shawarmaUlrikhttp://www.blogger.com/profile/00438845923150367197noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-8119589323020395055.post-43201997339164542072012-06-15T07:48:51.345+02:002012-06-15T07:48:51.345+02:00Hej Mikkel
tak for din kommentar og tillykke med d...Hej Mikkel<br />tak for din kommentar og tillykke med dit nyindkøb. Jeg er selv rigtig glad for min. Jeg kender godt virtual weber bullet siden og har selv brugt den en del. Den er super god at blive inspireret på. Håber du får prøvet lammet, og at det bliver en succes.<br />m.v.h.<br />UlrikUlrikhttps://www.blogger.com/profile/00438845923150367197noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8119589323020395055.post-66828833299640846762012-06-14T22:10:29.017+02:002012-06-14T22:10:29.017+02:00Det ser virkelig lækkert ud. Jeg har selv lige køb...Det ser virkelig lækkert ud. Jeg har selv lige købt en WSM 47 og har lavet Pulled Pork og Baby back ribs - din Pulled lamb shawarma er et fantastisk koncept som må og skal afprøves!<br />Kender du tvwbb.com ?<br /><br />/MikkelMikkelnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8119589323020395055.post-76526930138944709002012-05-22T16:21:43.374+02:002012-05-22T16:21:43.374+02:00Jeg var selv i tvivl om jeg skulle købe en WSM. Me...Jeg var selv i tvivl om jeg skulle købe en WSM. Mest i forhold til om jeg rent faktisk ville få den brugt, eller om den ville ende som alt det andet alt for dyre legetøj jeg har stående i vores garage :). Men efter faktisk at have købt den er jeg blevet meget glad for den, og bliver ved med at opdage nye måder at bruge den på. Jeg har lovet mig selv at jeg vil bruge den hver gang lejligheden byder sig henover sommeren, og mon ikke der så ryger et post eller to på siden, hvis du har brug for inspiration?.<br />m.v.h.<br />UlrikUlrikhttps://www.blogger.com/profile/00438845923150367197noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8119589323020395055.post-55200633965772621302012-05-22T16:19:07.203+02:002012-05-22T16:19:07.203+02:00Tusind tak for din kommentar. Hvis du ikke har for...Tusind tak for din kommentar. Hvis du ikke har forsøgt dig endnu med at lave pulled something, vil jeg på det kraftigste opfordre dig til det. Det er nærmest magisk hvor lækkert, saftigt og mørt kød kan blive. Og så kan jeg personligt godt lide mad der passer sig selv og bare bliver mere og mere lækkert uden at jeg skal gøre noget :).<br />m.v.h.<br />UlrikUlrikhttps://www.blogger.com/profile/00438845923150367197noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8119589323020395055.post-40887576494902668402012-05-22T15:37:57.999+02:002012-05-22T15:37:57.999+02:00Wow det ser lækkert ud! Vi har også haft kig på de...Wow det ser lækkert ud! Vi har også haft kig på den smokey Weber, måske det blir hjulpet godt på vej hvis jeg viser, hvad I har kreeret! Ha en dejlig dag!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8119589323020395055.post-68908448073188546902012-05-22T15:12:02.096+02:002012-05-22T15:12:02.096+02:00For satan, hvor ser det lækkert ud. Må altså snart...For satan, hvor ser det lækkert ud. Må altså snart tage mig sammen til at lave 'pulled'-et-eller-andet.<br /><br /> - KitA + K = ♥https://www.blogger.com/profile/14801788155846121449noreply@blogger.com