tag:blogger.com,1999:blog-8119589323020395055.post4817937938592803914..comments2023-08-03T17:19:55.585+02:00Comments on Spisekammeret: Lemon curd med æbleUlrikhttp://www.blogger.com/profile/00438845923150367197noreply@blogger.comBlogger11125tag:blogger.com,1999:blog-8119589323020395055.post-59223330568069134212012-03-04T20:01:54.013+01:002012-03-04T20:01:54.013+01:00Hej I to,
Hvor lyder det dog som en god ide. Det...Hej I to, <br /><br />Hvor lyder det dog som en god ide. Det vil jeg helt klart også afprøve. Jeg fik lemon curd første gang som den klassiske del af en afternoon tea i London. Det var et skønt bekendtskab, som jeg siden både har lavet flere glas af selv, samt haft med hjem i lødig kvalitet fra EnglandMettehttp://www.becauseitmatters.dknoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8119589323020395055.post-88967674550642172942012-03-02T20:13:20.514+01:002012-03-02T20:13:20.514+01:00Ja, lemon curd klæder altså mudcake helt fantastis...Ja, lemon curd klæder altså mudcake helt fantastisk. Jeg har også lige eksperimenteret med det.<br />m.v.h.<br />UlrikUlrikhttps://www.blogger.com/profile/00438845923150367197noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8119589323020395055.post-24330180938119774232012-03-02T19:45:58.722+01:002012-03-02T19:45:58.722+01:00Jeg brugte det i en smørcreme, og citroncremen gav...Jeg brugte det i en smørcreme, og citroncremen gav et fint modspil til den solide mudcake, som resten af bryllupskagen bestod af :-)Piskerisethttps://www.blogger.com/profile/14199205159506890106noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8119589323020395055.post-90947327762813536092012-03-02T19:42:32.214+01:002012-03-02T19:42:32.214+01:00Jeg synes helt bestemt at æblerne gjorde gode ting...Jeg synes helt bestemt at æblerne gjorde gode ting for det.<br />Det lyder mega godt med det som fyld i en bryllupskage. Brugte du det rent eller rørt op med noget?<br />Mvh<br />UlrikUlrikhttps://www.blogger.com/profile/00438845923150367197noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8119589323020395055.post-83102608133006557142012-03-02T19:32:03.843+01:002012-03-02T19:32:03.843+01:00Jeg er fuldstændig enig - lemoncurd er frygtelig, ...Jeg er fuldstændig enig - lemoncurd er frygtelig, frygtelig vanedannende! Da jeg på et tidspunkt brugte det i cremen til en bryllupskage, blev jeg nødt til at give den overskydende lemoncurd til brudeparret, så jeg ikke forgreb mig på det :-D<br /><br />Spændende detalje med æblerne!Piskerisethttps://www.blogger.com/profile/14199205159506890106noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8119589323020395055.post-49892061229566349982012-03-02T16:26:55.493+01:002012-03-02T16:26:55.493+01:00Selv tak. Dejligt du kunne blive inspireret. Håber...Selv tak. Dejligt du kunne blive inspireret. Håber du sætter lige så meget pris på resultatet som jeg gør :)Ulrikhttps://www.blogger.com/profile/00438845923150367197noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8119589323020395055.post-59950683627728259192012-03-02T16:21:43.582+01:002012-03-02T16:21:43.582+01:00Tak for opskriften, den skal prøves!
KH: VibekeTak for opskriften, den skal prøves!<br />KH: VibekeVibekehttps://www.blogger.com/profile/15006791983276002505noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8119589323020395055.post-9494149826334472342012-03-02T15:50:22.657+01:002012-03-02T15:50:22.657+01:00Hej Charlotte
jeg er helt vild med river cottage g...Hej Charlotte<br />jeg er helt vild med river cottage gutterne. De er simpelthen så inspirerende, så selvfølgelig ville jeg prøve denne her. Lemon curd er bare så lækkert i flødeskum til desserter. Det giver noget helt særligt.<br />m.v.h.<br />UlrikUlrikhttps://www.blogger.com/profile/00438845923150367197noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8119589323020395055.post-40988387114968344912012-03-02T13:32:04.697+01:002012-03-02T13:32:04.697+01:00Jeg så samme udsendelse fra River Cottage - en por...Jeg så samme udsendelse fra River Cottage - en portion blev fluks lavet - men ak og ve - fik lavet alt for lidt, den lemon curd fik hurtig ben at gå på. Jeg har som du også brugt det til desserter med flødeskum. Holder meget af disse udsendelser.<br />Ps. Nettos er god, men den hjemmelavede er bedst - har dog ikke et sukker termometer, men det gik trods alt.<br />M.v.h.<br />CharlotteCharlotte den 2.https://www.blogger.com/profile/15450545976939979152noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8119589323020395055.post-32610038831787321312012-03-01T21:44:26.884+01:002012-03-01T21:44:26.884+01:00Du må endelig give lyd når du har afprøvet det i e...Du må endelig give lyd når du har afprøvet det i en lagkage. Jeg er helt sikker på at det er ret godt :). Temperaturen er det eneste ved det her der kan gå galt, derfor synes jeg det er vigtigt at være obs på det. Jeg er ikke pro nok endnu til at klare det på øjemål så jeg bruger mit sukker termometer. Det er super godt til det.<br />Mvh<br />UlrikUlrikhttps://www.blogger.com/profile/00438845923150367197noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8119589323020395055.post-19429143071525771002012-03-01T19:56:52.261+01:002012-03-01T19:56:52.261+01:00MMmmmmmmmm du kom mig jo lige i forkøbet! Har alle...MMmmmmmmmm du kom mig jo lige i forkøbet! Har allerede planer om at lave en portion og straffe en lagkage. Nam. Tak for god gennemgang af processen med temperatur osv!<br />KH MaikenMaiken/Dronningemadhttp://www.dronningemad.weebly.comnoreply@blogger.com