tag:blogger.com,1999:blog-8119589323020395055.post3650272309748780491..comments2023-08-03T17:19:55.585+02:00Comments on Spisekammeret: Hverdagsbrød - en guide til hjemmebagUlrikhttp://www.blogger.com/profile/00438845923150367197noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-8119589323020395055.post-13174305688777141302019-04-29T20:40:54.955+02:002019-04-29T20:40:54.955+02:00Hold nu op hvor smager de godt :) super luftige og...Hold nu op hvor smager de godt :) super luftige og smagfulde. Det er ikke sidste gang jeg laver dem. Det passer mig så godt at de kan stå i køleskabet og passe sig selv og at det ikke kommer sig så nøje at de bliver bagt præcis efter x antal timers hævning. Jeg var lidt bekymret for hvordan de ville blive da jeg synes dejen var meget tynd efter hævning men selvom jeg brugte en del tid på teknikken med at få dejen strammet op uden at miste luft så er de bare blevet super gode :) <br />Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8119589323020395055.post-59695807946635149232013-03-03T06:44:08.152+01:002013-03-03T06:44:08.152+01:00Hej Lene
Jeg har ikke en fast regel omkring det. H...Hej Lene<br />Jeg har ikke en fast regel omkring det. Hvis jeg husker det inden jeg kommer salt i dejen putter jeg bare samme mængde tilbage som jeg tog. Hvis der går mere end et par dage mellem jeg bager eller jeg har glemt det fodrer jeg den med mel og vand.<br />M.v.h.<br />UlrikUlrikhttps://www.blogger.com/profile/00438845923150367197noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8119589323020395055.post-28225422060650875232013-03-02T21:43:03.018+01:002013-03-02T21:43:03.018+01:00Hej Ulrik. Når du har brugt af din surdej, fordrer...Hej Ulrik. Når du har brugt af din surdej, fordrer du den så med mel og vand eller bruger du noget af dejen. Hilsen LeneAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/14142803715032440813noreply@blogger.com